Ängelholms Scoutkår söker fler ledare!

18 december, 2019 av Sovsäcken

Vi har just nu brist på ledare i kåren speciellt hos spårarna vilket tyvärr inte är en hållbar situation.

Är du intresserad av att bli ledare? Läs mer här: Ängelholms scoutkår söker fler vuxna

Kravet som finns för att vara scoutledare är att man är intresserad av barn och ungdomars utveckling samt att man genomgår en obligatorisk webutbildning som heter ”Trygga möten”. Det övriga som behövs i form av utbildning och kompetens får man efter hand.
I slutet av januari eller i början av februari kommer vi ha en kickoff för de som anmäler sig till att hjälpa till som ledare. Detta tillfälle kommer ge mer ”kött på benen” om vad det innebär att vara scoutledare.
Om du känner att detta skulle vara något för dig så tveka inte att höra av dig så ska vi ledare berätta mer om vad detta erbjudande innebär. Du anmäler ditt intresse till engelholms.scoutkar@yahoo.se eller till någon av oss ledare. Berätta i din anmälan vilken åldersgrupp du skulle vilja vara med och leda.

Väl mött
Ledarna i Ängelholms scoutkår